ЕУРО РОАД  дизајн груп Доо Скопје е фирма која бележи постојан напредок и проширување на својата дејност и работење. Секогаш е отворена за нов, ентузијастички кадар, кој сака да биде дел од нашиот професионален тим, на кој ќе му биде овозможено професионално достигнување и надоградување и кој ќе придонесе за развој и заеднички успеси на фирмата.

Нашата фирма е отворена и за оние кои се заинтересирани за пракса и волонтерство со цел стекнување на искуство, како и понатамошна можност за вработување. Задоволството да се биде дел од оваа фирма е присутно кај сите наши вработени. Добрите меѓучовечки односи, како и хармоничната работна атмосфера се основ за нашиот постојан напредок и успех.

Доколку и Вие сакате да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме да нè исконтактирате преку испраќање на Вашата професионална биографија (CV) на следната e-mail адреса:

kariera@euroroad-designgroup.com

Со почит,

ЕУРО РОАД дизајн груп